Korvina pārdziedāja vācu leģendāra repera “Nana” dziesmu

Latviešu mūziķi ir izlaiduši gaisā populāra darba “Remember The Time” oriģinālu kaverversiju, informē portāls balticevents.info. Dziesmai no iznākšanas brīža tapa simtiem kaverversiju ārzemju mākslinieku un kolektīvu izpildījumā. Bet ar autora atzinību pirmo oficiālo kaver-relīzi dabūja tieši pašmāju mūziķi. Jaunās versijas tapšanā piedalījās latvijas producents Andrejs Exact Lihvars un dziedātāja Kristīna Korvin sadarbībā ar ukraiņu ”Delaud” dīdžeju kolektīvu.

“Šī ideja tapa 2 mēnešus atpakaļ, kad mašīnā ieskanējās oriģināla dziesma. Vēlāk sapratu, ka visu laiku dungoju to piedziedājuma melodiju, kā rezultātā sāku atcerēties jaunības un skolas gadus. Tad vienā vakarā mēs kopā ar puišiem sākam eksperimentēt un uztaisījām savu aranžējuma versiju, kuram prasījās maiga sieviešu balss. Aicinājām dziedātāju Kristīni Korvinu. Kad dziesma jau bija gatava, to aizsūtījām pašam autoram un jau pavisam drīz dabūjām licenci izdevniecībai” – stāsta par dziesmu producents Andrejs.

Oriģināla dziesma tapusi 1998. gadā un tika iekļauta vācu repera otrajā studijas albūmā. Tajā pašā gadā tika atskanēts kompozīcijas pirmais dzīvais izpildījums. No tā laika singlam “Remember the time” tika piešķirts zelta statuss, jo tas ilgu laiku atradās Eiropas čartu pirmajā desmitniekā. 

Zaļā Josta - Reklāma