Kembridžas hercogi kļūs arī par Kornvolas hercogiem un Velsas princi, princesi 

Tautā tik iemīļotie Kembridžas hercogi princis Viljams un hercogiene Katrīna sociālajos tīklos jau papildinājuši savu jauno titulu nosaukumus, vēsta “Page Six”.

Princis Viljams un viņa kundze Katrīna jau pieņēmuši jaunos titulus – karaliskais pāris turpmāk būs ne tikai Kembridžas hercogi, bet arī Kornvolas hercogi.

Tikusi labota viņu biogrāfija pie oficiālajiem karaliskajiem profiliem “Twitter” un “Instagram” vietnēs. Tagad tajos rakstīts: “Kornvolas un Kembridžas hercoga un hercogienes un Karaliskā fonda oficiālais konts, kas atrodas Kensingtonas pilī”.

Britu mīlētais pāris pēc īpašas ceremonijas kļūs arī par Velsas princi un princesi; šāds tituls piederēja Čārlzam un viņa dēlu mirušajai mātei princesei Diānai.

Savukārt Vindzoras pilī sākas jauna ēra – karaļa Čārlza III valdīšanas ēra. 73 gadus vecais Čārlzs jau kļuvis par Lielbritānijas valdnieku troņa mantošanas kārtībā, 8. septembrī mūžībā aizejot viņa mātei, karalienei Elizabetei II.

Tagadējais karalis, kas agrāk bija pazīstams kā princis Čārlzs, savā paziņojumā sacīja, ka viņa mātes aiziešana bija “lielu skumju brīdis”.

“Mēs dziļi apraudam lolotās un ļoti mīlētās Mātes aiziešanu. Es zinu, ka viņas zaudējumu dziļi izjutīs visā valstī, valstībās un sadraudzības valstīs, kā arī neskaitāmi cilvēki visā pasaulē,” teikts paziņojumā.

Zaļā Josta - Reklāma