Kate Aleksejeva pārstāvēs Latviju “Miss Universe” konkursā 

Pēdējo nedēļu garumā Rīgā aktīvi notiek atlase “Miss Universe” starptautīskam konkursam, informē portāls balticevents.info.

Atlasē piedalījās vairāk nekā 200 dalībnieces no visas Latvijas. Pirmais kvalifikācijas posms notika internetā. Beigās palika tikai 5 finālistes. Finālā žūrija vērtēja dalībnieces pēc ārējiem datiem, ka arī pēc dalības pieredzes konkursos un uzmanība galvenokārttiek akcentēta uz darba prasmēm kameras priekšā. Finālā uzvarēja rīdziniece Kate Aleksejeva.

.

Kate modeļu sfērā atrodas jau kopš 2010 gada un aktīvi pieņem dalību vairākos vietējos un ārzemju konkursos. Jau piedalījās “Miss Grand International”, “Miss Multiverse”, “Top Model of the World” un daudzos citos konkursos. Šobrīd sadarbojas arvairākiem dizaineriem un fotogrāfiem no Eiropas un Āzijas. 

Aleksejeva čakli strādā pie sava personīga kosmētikas un beutybox zīmolu attīstības ārzemju tirgū. Brīvā laikā nodarbojas ar sportu un regulāri ceļo. Kates sarakstā jau ir 56 pasaules valstis. 2019. gadā Aleksejeva dibināja savu fondu “From womantowoman”, kas palīdz sievietēm, kuras cietušas no vardarbības

— Tas ir liels gods pārstāvēt Latviju tādā konkursā. Centīšos izdarīt visu, kas manos spēkos – teica Kate.

Konkurss “Miss Universe” norisināsies 14. janvārī Jaunorleāna. Atgādinām, ka konkurss ir atzīts ka viens populārākiem pasaulē un to skatītāju aptvērums sasniedz vairāk nekā 500 miljonu 190 valstīs. Latvija pēdējo reizi pieņēma dalību 2006. gadā.

Foto: Miss Universe Latvia

Zaļā Josta - Reklāma