Kam Boriss Moisejevs novēlējis visu savu bagātību?

Pēc Krievijas mākslinieka Borisa Moisejeva nāves tika apspriests, kam mākslinieks atstājis savu bagātību. Moisejeva producents Jevgeņijs Morozovs vieš skaidrību, vēsta ārzemju mediji.

Krievijas presē izskanēja, ka Borisa Moisejeva dzīvokli Jūrmalā atdos Allas Pugačovas meitai Kristīnai Orbakaitei kā pateicību par savulaik finansiālo palīdzību. Moisejeva producents Jevgeņijs Morozovs gan precizēja, ka Orbakaite neko nesaņems, tāpat kā Moisejeva brālis Marks Tolkačs, kurš par brāli aizmirsa, kad sākās veselības problēmas.

Spriežot pēc Morozova teiktā, Moisejevs testamentā visus savus īpašumus atstājis savam menedžerim Sergejam Goroham. Testamentā teikts, ka viņš bijis tas, kurš pastāvīgi bijis blakus māksliniekam un viņam palīdzējis.

Moisejeva īpašumu kopējā vērtība mērojama vairāk nekā 798 tūkstošos eiro.

“Apollo.lv” jau vēstīja, ka par dziedātāja nāvi ziņoja Gorohs. Viņš Moisejevu atradis dzīvoklī guļam uz grīdas un izsauca ātro palīdzību, taču ārsti neko nevarēja izdarīt.

Boriss Moisejevs bija padomju un Krievijas mākslinieks, estrādes dziedātājs, dejotājs, horeogrāfs un kinoaktieris. 2006. gadā viņš saņēma Krievijas nopelniem bagātā mākslinieka titulu. Viņš bija viens no pirmajiem izpildītājiem, kas Krievijā publiski paziņoja par savu homoseksualitāti.

Mākslinieks strādājis Ukrainā Harkivas Operas un baleta teātrī, sākot profesionālo darbību kā dejotājs un beidzot kā horeogrāfs un režisors. Pēc tam viņš turpināja savu karjeru Baltijas valstīs.

Atvadīšanās no mākslinieka notika 2. oktobrī, Maskavā. Boriss Moisejevs tiks apbedīts Troekurovska kapsētā Maskavā. Apbedīšanas ceremonijā pulcējās daudzas sabiedrībā zināmas personas, lai atvadītos no mākslinieka.

Zaļā Josta - Reklāma