Harijs un Meganas miesassargs žņaudzis savu sievu

Prinča Harija un Meganas Mārklas miesassargs ir atklāts kā bijušais Metas policists, kurš žņaudza savu sievu, līdz viņa bija bezsamaņā.

Pere Daobrijs, kurš 12 gadus strādāja Metas policijā, tika notiesāts par uzbrukumu savai bijušajai policijas seržantei Sārai Džejai.

Pērs Daobrijs, kurš šeit redzams kopā ar Hariju un Meganu
Sāra Džeja nežēlīgajā uzbrukumā bija nosmakusi, līdz zaudēja samaņu
Viņa drosmīgi izteicās pēc tam, kad Daobriju nodēvēja par vājprātīgu

Viņš tika attēlots kopā ar Meghanu un Hariju, kad viņi šomēnes devās prom no Frogmore kotedžas Vindzorā uz Londonas Eistonu.

Lielais, 6 pēdas 7 collu garais miesassargs tika redzēts stāvam pie gaidoša Range Rover, kamēr pāris tajā iekāpa 5. septembrī.

Pēc tam viņš sēdēja līdzās kādam apsargam automašīnas priekšpusē, kamēr Harijs un Megana tika nogādāti stacijā pirms runas Mančestrā.

Nav skaidrs, vai Daobrija pakalpojumus apmaksāja Saseksas iedzīvotāji, kuri ir iesaistīti strīdā ar valdību par viņu drošību, vai arī viņi ir informēti par viņa drūmo pagātni.

Taču viņa iecelšana, visticamāk, izraisīs domstarpības, jo Megana ir pārliecināta sieviešu tiesību aktīviste.

Viņa regulāri apspriež vardarbību ģimenē, un pāra Archewell fonds pagājušajā gadā ziedoja vardarbības ģimenē labdarības organizācijai.

Kāds avots izdevumam Mail Online sacīja: “Ja ņem vērā, cik atklāta Megana ir sieviešu jautājumos, ir pārsteidzoši, ka ir pieņemts darbā miesassargs ar šādu pieredzi.

“Viņa sieva Sāra kopā ar viņu pārdzīvoja ļoti traumatisku laiku, un esmu pārliecināts, ka, ja Megana un Harijs zinātu visu stāstu, viņi nebūtu apmierināti, ja viņš tiktu pieņemts darbā par miesassargu.

© The SUN

Zaļā Josta - Reklāma