Harijs noraidīja plaisu ar brāli princi Viljamu

Princis Viljams esot satraucies par saseksiešu nelaimi – tāpēc viņš organizēja tikšanos ar Hariju

Tiek apgalvots, ka princis Harijs noraidīja plaisu dziedināšanas tikšanos ar brāli princi Viljamu konkrētas “bažas” dēļ.

40 gadus vecais Viljams, domājams, kļuva noraizējies par Saseksas iedzīvotāju nelaimi pēc tam, kad viņi 2019. gadā sniedza iespaidīgu interviju televīzijas kanālam ITV savā tūrē pa Dienvidāfriku.

Princi Hariju un Meganu intervēja ITV žurnālists dokumentālai filmai par viņu laiku Dienvidāfrikā

Pēc tam princis esot sarīkojis tikšanos ar nomocīto Hariju, atzīstot, ka ģimene “ir krīzē”.

Viņa jaunākais brālis, 38 gadus, vispirms piekrita tikšanās reizei, lai izārstētu plaisu pēc vairākiem saseksu uzbrukumiem uzņēmumam The Firm.

Taču, uzzinot, ka Viljama privātā sekretāre tiks informēta par tikšanos, lai ļautu princim paņemt laiku no dienasgrāmatas, Harijs šo piedāvājumu dramatiski noraidīja.

Apsūdzības izteica Times reportiere Valentīna Lova grāmatā Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown.

Grāmatā ir ietverti virkne žokļa krītošu apgalvojumu par Saseksas iedzīvotājiem laikā, kad viņi strādāja karaliskās ģimenes locekļi.

Lovs kungs apgalvo, ka Harijs bija tik “noraizējies”, ka Viljama komanda par vizīti nopludinās presi, ka viņš izvēlējās neredzēt savu brāli, nekā riskēja, ka tas nonāks laikrakstos.

Grāmatā ir izklāstīts, kā haoss izcēlās pēc tam, kad Velsas princis un princese devās turnejā Pakistānā, kad Harijs un Megana runāja no dārza Johannesburgā, ziņo MailOnline.

Sarunā ar ITV televīzijas kanāla Tomu Bredbiju Megana atklāja, kā viņa cīnījās ar karaliskās dzīves prasībām un kā jauna māte.
Saseksas hercogiene arī atklāja, ka viņas domājamā spriedze negatīvi ietekmē viņas fizisko un garīgo veselību.

Jautāta par savu pārbaudījumu, viņa atbildēja: “Paldies, ka jautājāt, jo maz cilvēku ir jautājuši, vai ar mani viss kārtībā.

“Bet tā ir ļoti reāla lieta, kas iet cauri aizkulisēm.”

Un Bredbija vaicāts par plaisu starp viņu un Viljamu, Harijs atbildēja: “Pašlaik mēs noteikti esam uz dažādiem ceļiem.

“Kā brāļi, jūs zināt, jums ir labas dienas, jums ir sliktas dienas.”

Komentāri izraisīja niknumu Viljama un Keitas nometnē, kuri uzskatīja uzbrukumus par centieniem izstumt duetu no virsrakstiem.

Nākamajā dienā pēc intervijas pārraidīšanas Lova kungs apgalvo, ka Viljams WhatsApp uzrunāja viņa brāli, lai pajautātu, vai viņš varētu ierasties pie viņa.

Lovs apgalvo, ka sākumā Harijs bija priecīgs par tikšanos, taču neilgi pēc tam, kad uzzināja Viljama privātā sekretāre, viņš lika Viljamam atcelt, jo baidījās no informācijas noplūdes.

Grāmatā apgalvots, ka šī kustība lika karaliskās ģimenes locekļiem salauzt sirdi.
Un brāļu saziņas līdzekļi palika ārpus privātās ziņojumapmaiņas un tā vietā palika oficiālajos kanālos.

© The SUN

Zaļā Josta - Reklāma