Gucci paziņo Sabato de Sarno par savu jauno radošo direktoru

Modē ir jauns vārds. Nozares spilgtākā vakance ir aizpildīta, Gucci paziņojot par Sabato de Sarno iecelšanu radošā direktora amatā.

Notikumi Gucci ir attīstījušies strauji, jo zīmols tiek satricināts, lai mainītu “zīmola nogurumu”, ko vainoja par to, ka mājas izaugsmi pagājušajā gadā aizēnoja Kering Group staļļa biedrs Senlorāns.

Alesandro Mišels, kurš vadīja zvaigžņu Gucci renesansi, saskaņojot to ar Z paaudzes iekļaujošajām vērtībām un galvenā varoņa enerģiju, pēkšņi aizgāja pirms diviem mēnešiem, un tika ziņots, ka tas bija saistīts ar nevēlēšanos īstenot agresīvu un strauji augošu stratēģiju, kas tika pieprasīta sēžu zālē.

“Es vēlos, lai vīrieši un sievietes justos autentiski un brīvi, tiecoties pēc sevis,” reiz teica Mišela par savu misiju Gucci. Kopš tā laika ar šo lomu ir saistīti vairāki slaveni vārdi, tostarp Entonijs Vakarello, kurš ir bijis ārkārtīgi veiksmīgs kā Senlorāna radošais direktors.

De Sarno ir maz zināms vārds, taču Gucci ierodas ar prestižu CV. Pēdējos 13 gadus viņš ir bijis galvenais Valentino dizaina studijas personāls, kura laikā tā ir no jauna izgudrojusi sevi no vecās skolas elegances vārda līdz rosīgākajam zīmolam sociālajos medijos, kas spēj noteikt tendences visā pasaulē.

Gucci’s former creative director Alessandro Michele, left, with Jared Leto at the Met Gala 2022. Photograph: Jeff Kravitz/FilmMagic

Kad Valentīno pirms gada noteica, ka fuksija ir sezonas krāsa ar Parīzes podiuma šovu, kas bija pārpludināts ar cukurotiem toņiem, tas aizsāka vasaru, kurā “Valentīno rozā” kļuva par jauno melno krāsu, sākot no Holivudas sarkanajiem paklājiem un beidzot ar ielām. veikala grīdas.

De Sarno paaugstinājās līdz savai lomai, pārraugot sieviešu un vīriešu apģērbu radošo virzienu uzņēmumā Valentino. Tiek uzskatīts, ka viņš strādāja pie pagājušā gada visizcilākās kāzu kleitas, ko Nikola Pelca valkāja laulībā ar Bruklinu Bekhemu.

Pirmais mājiens par De Sarno’s Gucci izskatu un darbību nāca paziņojuma laikā. Sabato itāļu valodā nozīmē sestdiena, un Kerings publicēja ziņas ārpus darba nedēļas sestdienas rītā. Tā bija sava veida ezotēriska, individuālistiska laika īpašība, kas varētu būt piemērota Mišela laikmetam, kurš novirzīja Gucci izrādes no tradicionālā kalendāra, dodot priekšroku sekot savam “savam ritmam”.

No šī laika, visticamāk, novērotāji gūs mājienu, ka De Sarno, tāpat kā viņa priekšgājējs, ienesīs personisku pieskārienu spēcīgajam zīmolam.

Neatkarīgi no laika noteikšanas, De Sarno neko nerunāja paziņojumā, kas tika publicēts kopā ar vienkāršu portretu, kurā redzams, ka viņš ir salicis rokas, nesmaidīgs, ar cieši apgrieztiem matiem un valkā vienkāršu melnu džemperi ar apaļu kaklu.

“Esmu ļoti pagodināts uzņemties Gucci radošā direktora lomu,” viņš teica. “Esmu lepns pievienoties mājai ar tik neparastu vēsturi un mantojumu, kas gadu gaitā ir spējusi uzņemt un lolot vērtības, kurām es ticu. Esmu aizkustināts un sajūsmināts, ka varu sniegt savu radošo redzējumu par zīmolu.”

Zaļā Josta - Reklāma