“Food Union” prezentē Latvijā nebijušu auksto desertu –saldējuma konfektes “Pols”

Turpinot atzīmēt leģendārā saldējuma zīmola “Pols” 50. gadskārtuLatvijā vadošais piena pārstrādes un saldējuma ražotājs “Food Union radījivēl vienu jubilejai veltītu jaunumuTas ir Latvijā vēl neredzēts aukstā deserta veids  viena kumosa vaniļas saldējuma konfektes “Pols” ar bagātīgu šokolādes glazūru lāsītes formā. Iepakotas pa 15 gabaliņiem parocīgā un videi draudzīgā biodegradējamā iepakojumā.

““Pols ir mūžam jauneklīgsgaršīgs un daudzu kopš bērnības mīlēts saldējums. Pols ir arī ļoti drosmīgs zīmols,kas apvieno pretpolus  labāko Latvijas saldējuma kvalitāti, kuras pamatā ir piens un krējums, ar modernu pieeju saldējuma formaigaršām, izskatam un komunikācijai. Tieši tāpēc radīts vēl viens pārsteigums Pola cienītājiem tājubilejas izskaņā saldējuma konfekšu veidā  mazs, auksts un salds kumoss saldētavā ar lielpotenciālu radīt priekuikdienā un svētkos,” saka Sandra Usačeva“Food Union” saldējuma zīmolu vadītāja Latvijā. 

Ražošana un investīcijas

Unikālais produkts no idejas līdz receptei un iepakojuma risinājumam radīts Rīgā bāzētajā “Food Union” saldējuma kompetences centrā, kurā pārtikas ražošanas ekspertiizstrādā un testē saldējuma receptes gan Latvijas, gan arī eksporta tirgiem. Vienlaikus ar laišanu klajā Latvijā, “Pols”konfektes būs pieejamas arī Lietuvā.

Aktuālās “Food Union” investīcijas, kas saistītas ar “Pola” saldējuma konfekšu palaišanu tirgū, ir 20 000 tūkstoši eiro. Taču ne mazāk svarīgs ir fakts, ka produkts tiek ražots uz uzņēmuma jaunākās saldējuma līnijas, kuras iegādē pirms diviem gadiem ieguldīti ap 2 miljoniem eiro.

Īsts piens un saldais krējums

Turpinot labākās “Pols” produktu tradīcijas, arī jauno saldējuma konfekšu pamatā ir augstākās kvalitātes piens, saldais krējums un sviests ar cukuru. Savukārt biezās šokolādes glazūras pamatsastāvdaļas ir kakao sviests uncukurs. Ar pilnu produktu sastāvdaļu aprakstu iespējams iepazīties šeit

Ilgtspējīgs iepakojums

Inovatīvās saldējuma konfektes ir iepakotas ērti atveramāsun videi draudzīgās biodegradējamā kartota kastītēs, kas, ja nonāk dabā, tur sadalās bez atlikuma. Šāds pilnībā videi draudzīgs iepakojuma risinājums zīmola “Pols”pastāvēšanas laikā tiek izmantots pirmo reizi. Katrā kastītē ir vidēji 15 saldējumi ar kopējo svaru 210 grami. 

Kuiegādāties

Jaunās saldējuma konfektes “Pols” ir jau nopērkamas “Food Union” internetveikalā www.pienaveikals.lv, kā arī tuvākajā laikā būs pieejamas lielākajos veikalu tīklos un piemājas veikalos visā Latvijā.

Zaļā Josta - Reklāma