“Food Union” laiž klajā četrus bērnības garšu iedvesmotus saldējumus

Lai piešķirtu rudenim saldāku garša, Latvijā vadošās piena pārstrādes uzņēmumu grupas “Food Union” meistari ir radījuši četrus jaunus bērnības garšu iedvesmotus saldējumus baudīšanai mājās kopā ar sev tuvākajiem. Jaunumi ir izstrādāti Rīgā bāzētajā “Food Union” Saldējuma kompetences centrā un jau ir pieejami lielākajos veikalu tīklos un mazajos piemājas veikaliņos visā Latvijā. Kopējās investīcijas, kas ieguldītas produktu palaišanā tirgū, ir ap 50 tūkstošiem eiro. 

“Pie mums, Food Union, saldējuma ēšanas sezona nekad nebeidzas. Mēs esam gandarīti iepriecināt pircējus ar jauniem produktiem, kas ne tikai paspilgtina vasaras piedzīvojumus, bet piedāvā arī sava veida garšu komfortu arī ziemā. Tas nozīmē, ka speciālistu darbs Saldējuma kompetences centrā Rīgā norit bez apstājas,” sacīja Sandra Usačeva, “Food Union” saldējuma zīmolu vadītāja. Šis gads ir īpašs ar jauniem saldējuma ēšanas paradumiem – ļaudis, esot biežāk mājās, dod priekšroku lielāka izmēra saldējumam, lai pietiktu ilgākam laikam un retāk būtu jādodas uz veikaliem. Arī garšu ziņā, cilvēki dod priekšroku pazīstamām sastāvdaļām un uzticamiem garšu savienojumiem. Tādēļ mēs šogad apvienojām abus un radījām pazīstamas garšas jaunos formātos.” 

Divi jauni “Pols” saldējumi ar “bērnības garšām”

Latvijā leģendārais, Rīgā ražotais un kopš bērnības mīļākais saldējums “Pols” šajā rudens/ ziemas sezonā iepriecina ar bērnišķīgi vienkāršām, reizē nomierinoši bagātīgām garšām, kuru pamatā ir pašmāju piens un saldais krējums: plombīra saldējumu “Pols” ar iebiezināto pienu klasisko garšu cienītājiem, bet modernāku garšu piekritējiem “Pols” piedāvā cukurvates saldējumu ar “marshmallow” zefīriņiem. Viens tradicionāls un viens mūsdienīgs veids, kā atsaukt atmiņā bērnības dienu vieglumu un prieku!

Divi pazīstami “Karlsons” saldējumi jaunos formātos

Latvijā visvairāk pārdotā saldējuma zīmola “Karlsons” ģimenē arī divi jaunpienācēji. Klasiskās “Karlsons” garšas ietērptas nebijušos trīskrāsu saldējumos lielos ģimenes segmenta iepakojumos, lai mājās pagatavotu trīskrāsu saldējumu bumbas! Proti, “Karlsons” vaniļas, šokolādes un upeņu saldējums iekrāsojies balti-brūni-lillā krāsā, savukārt “Karlsons” vaniļas, šokolādes un zemeņu saldējums iekrāsojies balti-brūni-rozā krāsās. Abi jaunumi izķeršanai pieejami 850 ml videi draudzīgā kartona iepakojumā, kas ir šķirojams, pārstrādājams, un vēl būtiskāk – “biodegradable” jeb tāds, kas vidē sadalās bez atlikuma.  

Jaunie “Pols” un “Karlsons” saldējumi ir jau nopērkami Latvijas lielākajās tirdziecības ķēdēs (Maxima, Rimi, Mego, Elvi).

Zaļā Josta - Reklāma