“Euroaptieka” piegādās zāles uz mājām visā Latvijā

“Euroaptieka” piedāvā pakalpojumu “Medikamentu piegāde uz mājām”, tādējādi nodrošinot recepšu un valsts kompensējamo medikamentu, kā ar citu aptiekā pieejamo preču piegādi iedzīvotāju adresē visā Latvijā. Šādi “Euroaptieka” nodrošina farmaceitiskās aprūpes pieejamību ikvienam iedzīvotājam, kas vēlas izvairīties no sabiedrisku vietu apmeklēšanas, palielinoties Covid-19 vīrusa izplatībai vai arī citu iemeslu dēļ. 

“Ar izveidoto pakalpojumu “Medikamentu piegāde uz mājām” mums ir iespēja nodrošināt iedzīvotājiem pieejamu farmaceitisko aprūpi pilnīgi visā Latvijas teritorijā. Apmeklēt aptieku var būt neiespējami vai apgrūtinoši dažādu iemeslu dēļ, piemēram, cilvēks ir apslimis, viņam ir pārvietošanās grūtības, zema imunitāte vai viņš atrodas pašizolācijā, iespējams aptieka atrodas pārāk tālu no dzīvesvietas un citi būtiski iemesli. Jaunais pakalpojums ļaus ērti un veselībai droši iedzīvotājiem saņemt ne tikai medikamentus, bet arī farmaceitu konsultācijas, kuras iedzīvotājiem ir ļoti būtiskas gan ikdienā, gan Covid-19 radītajā situācijā,” norāda “Euroaptiekas” valdes priekšsēdētāja Nataļja Zaharova.

Konsultācija pa telefonu un droša zāļu piegāde uz mājām

Pakalpojuma saņemšanai ir jāzvana “Euroaptieka” farmaceitam pa tālruni 20 369 469 darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00. Zāļu iegādi ir iespējams arī uzticēt kādam no radiniekiem. Lai identificētu pakalpojuma saņēmēju, farmaceits lūgs nosaukt vārdu un uzvārdu, personas kodu, dzīvesvietas adresi (piegādes adresi) un tālruņa numuru. Pasūtot recepšu vai valsts kompensētos medikamentus, receptei jābūt izrakstītai elektroniski, lai farmaceitam tā būtu pieejama E-veselības sistēmā. “Euroaptieka” farmaceiti nodrošinās attālināto konsultāciju par zāļu lietošanu, kā arī atbildēs uz pasūtītāja interesējošajiem jautājumiem. 

Pēc pasūtījuma apmaksas, piegāde tiks veikta iepriekš vienojoties ar pasūtītāju par konkrētu preces piegādes laiku. Piegādes maksa visā Latvijā neatkarīgi no adreses ir 3 eiro. Savukārt, tiem medikamentiem, kuriem būs īpašas uzglabāšanas prasības – atrašanās zemā temperatūrā, par papildu samaksu  tiks pārvadātas drošās aukstuma iekārtās.

Lai veicinātu zāļu pieejamību Covid-19 radītajos apstākļos, Ministru kabineta noteikumos ir iekļauta norma par medikamentu piegādi uz mājām, ļaujot aptiekām pēc savas izvēles piedāvāt šādu pakalpojumu, ja tām ir resursi. Atbalstot iespēju iedzīvotājiem ērtāk saņemt nepieciešamos medikamentus, “Euroaptieka” ir paplašinājusi savu pakalpojumu klāstu, ieviešot jaunumu – “Medikamentu piegāde mājās”.

Zaļā Josta - Reklāma