Elīna Pakalne meklē blogerus jaunajam Baltijas TikTok projektam

6. jūlijā Latvijas influencere Elīna Pakalne izsludinājusikastingu jaunam Baltijas TikTok projektam “The B Team”, informē portāls balticevents.info. Šī būs TikTok komūna jeb skola, kurā jaunieši mācīsies, attīstīs sevi un veidos izklaidējošusaturu. Tā būs iespēja kļūt par influenceriem un strādāt kopā ar profesionāļiem.

— Savus pēdējos 6 gadus esmu veltījusi TikTok’am un tas jau ir kļuvis par daļu no manas dzīves. Es uzskatu, ka esmu viena no tiem retajiem cilvēkiem Latvijā, kura zina par TikTok daudz un pat vairāk. Man, ir svarīgi, lai Latvijā šī platforma ir pareizi saprasta un turpina attīstīties pareizajā virzienā. Tieši tas arī ir “The B Team” mērķis. Mēs ar kolēģiem vēlamies attīstīt jauniešus, akcentēt uzmanību uz sociālām problēmām un ar maziem soļiem mainīt cilvēku redzējumu par TikTok” – stāsta Pakalne.

“The B Team” būvēs pamatu TikTok platformā, ka arī veidos saturu Instagram, Youtube, Twitch un citās platformās. Pieteikties var jebkurš pilngadīgs sociālo tīklu lietotājs, aizpildotanketu. Projekta dalība ir absolūti bez maksas.

Kastings turpināsies līdz 18. jūlijam. Labākie kandidāti tīks informēti un uzaicināti uz parrunām. Plašāka informācija par projektu ir pieejamā “The B Team” oficiālā mājaslapā www.thebteam.eu

Zaļā Josta - Reklāma