“Dejo ar zvaigzni” fināls jau šo svētdien – kurš pāris izcīnīs uzvaru?

Jau šo svētdien, 3. decembrī, televīzijas kanālā “TV3” gaidāms skatītāju iemīļotā šova “Dejo ar zvaigzni” fināls, kurā noskaidrosies, kurš no trīs pāriem iegūs galveno balvu. Vienpadsmit nedēļu garumā dalībnieki ar deju priekšnesumiem apliecinājuši savu prasmi apgūt deju soļus un cīnījušies par iespēju iegūt uzvarētāju titulu, bet kuram pārim uzvaru prognozē “Betsafe” bukmeikeri?

“Lai arī šovam sākoties prognozējam, ka ar 15% iespējamību priekšā visiem izvirzīsies trīs dalībnieki – Aminata, Rūta Dvinska un Kašers – tomēr raidījuma gaitā prognozes ir mainījušās”, komentā “Betsafe” pārstāve. Lielajā finālā par uzvaru cīnīsies TV personība un TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska un horeogrāfs Viktors Haritonovs, grupas “Citi zēni” solists Jānis Pētersons un Olena Čerikova, kā arī M. Čehova Rīgas krievu teātra aktieris Maksims Busels un Liza Manija.

“Visi trīs finālistu pāri šova garumā skatītājiem rādījuši izcilu sniegumu jau no pirmajiem raidījumiem, tādējādi visi arī ieguvuši skatītāju simpātiju balvas un žūrijas augstāko novērtējumu ne vienu vien reizi. Prognozējam, ka finālā triumfēs dziedātājs Jānis Pētersons un dejotāja Olena Čerekova, kuru uzvaru bukmeikeri vērtē ar 40% iespējamību. Maksima Busela un Lizas Manijas uzvara tiek vērtēta ar 33% iespējamību, savukārt Rūtas Dvinskas un Viktora Haritonova – vien ar 27% iespējamību,” stāsta “Betsafe” pārstāve.

Septembra vidū dalību šovā uzsāka 13 pāri. Sākot ar otro raidījumu, katru nākamo raidījumu tika izbalsots pa vienam pārim. Šova sākumā vieni no galvenajiem žūrijas favorītiem bija Maksims Busels un Liza Manija, taču pāris negaidīti izstājās jau trešajā raidījumā. Neplānoti par izstāšanos paziņoja Kristīne Balode un Marts Smolko, tādēļ organizatori ļāva skatītājiem izvēlēties pāri, kas varēs atgriezties šovā. Vislielākās simpātijas izpelnījās tieši M. Busels un L. Manija, tādējādi nokļūstot atpakaļ šovā un iegūstot iespēju turpināt cīnīties par galveno balvu.

Aizvadītajā svētdienā žūrija un skatītāji lēma, ka pusfinālā šovu jāpamet aktrisei Elīnai Bojarkinai un Martam Puniņam. “Betsafe” bukmeikeru vērtējumā tieši šis pāris bija viens no galvenajiem favorītiem uz izbalsošanu jau ilgu laiku, bet noturējās šovā līdz pusfinālam, pateicoties lielajam atbalstītāju pulkam. Kamēr multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūmanis) un dejotāja Paula Kukute, kā arī dziedātāja Aminata un Maksims Kravčenko bija vieni no favorītpāriem, tie šovu pameta jau divas nedēļas pirms pusfināla.  

Šova gaitā visiem pāriem obligāti vismaz vienu reizi bija jāizpilda kāda no desmit obligātajām dejām, kas sastāvēja no piecām standarta dejām un piecām sporta dejām. Pēdējos raidījumos katrs pāris dejoja divas reizes, savukārt finālā katru pāri uz deju laukuma varēs redzēt trīs reizes, turklāt vienu no dejām būs izvēlējusies žūrija.

Zaļā Josta - Reklāma