Brīvdienās “Akropolē” darbosies arī veikali ar ieeju no ārpuses; iedzīvotājiem pieejami vakcinācijas un testēšanas punkti

Iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” brīvdienās un svētku dienās sarkanajā režīmā darbosies pirmās nepieciešamības preču veikali un pakalpojumu sniedzēji, taču atsevišķi veikali ar ieeju no iepirkšanās centra ārpuses darbosies zaļajā režīmā apmeklētājiem ar sadarbspējīgiem vakcinēšanās vai pārslimošanas sertifikātiem. Arī brīvdienās un svētku dienās iedzīvotājiem tiek nodrošināti vakcinācijas un testēšanas punkti “Akropoles” teritorijā.

Veikalu darbība brīvdienās un svētku dienās

Sarkanajā režīmā brīvdienās un svētku dienās darbu ierastā kārtībā turpinās teju 70 dažādi pirmās nepieciešamības veikali un pakalpojumu sniegšanas vietas, kā arī ēdināšanas vietas, izsniedzot ēdienus līdzņemšanai.

Savukārt zaļajā režīmā brīvdienās un svētku dienās ar atsevišķu ieeju no iepirkšanās centra ārpuses strādās tādi veikali kā “Deichmann”, “Salamander”, “Mohito”, “Van Graaf”, “Sportsdirect”, “Nike”, “Mango”, “Bershka”, “Massimo Dutti” un “Zara”, sporta klubs “Lemon Gym”, kinoteātris “Apollo Kino” un, lai tajos iekļūtu, apmeklētājiem jāuzrāda sadarbspējīgs Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, kopā ar personu apliecinošu dokumentu –– pasi vai ID Karti. 

Apmeklētājiem ir jāņem vērā, ka spēkā paliks līdzšinējie epidemioloģiskās drošības pasākumi –– ierobežots apmeklētāju skaits, kas vienlaicīgi var uzturēties katrā no veikaliem, obligātas sejas maskas un pareiza to nēsāšana, roku dezinfekcija un drošas distances ievērošana.

Ieejas veikalos atradīsies Salaspils, Maskavas un Slāvu ielas pusēs un būs apzīmētas ar veikalu un pakalpojumu sniegšanas vietu nosaukumiem. Ar veikalu izvietojumu karti aicinām apmeklētājus iepazīties “Akropole Rīga” mājaslapā.

Vakcinēšanās un testēšanas iespējas iedzīvotājiem

Vienlaikus, iepirkšanās un izklaides centrs “Akropole” sadarbībā ar Nacionālo veselības dienestu un “Veselības centru 4” turpina nodrošināt ērtu un drošu pieeju vakcinācijas iespējām “Akropoles” teritorijā. Jaunais vakcinācijas punkts atrodas stāvlaukumā pie “Akropoles” B ieejas. “Akropoles” teritorijā ir pieejams arī Centrālās labaratorijas  COVID-19 testēšanas punkts, kas atrodas starp E un F ieejām. 

Tas darbojas katru dienu no pl. 10.00 līdz 20.00. Vakcinācijas punktā iedzīvotāju uzņemšana tiek nodrošināta pēc iepriekšējā pieraksta vietnē manavakcina.lv. Dodoties uz vakcinācijas punktu, iedzīvotājiem nepieciešams līdzi ņemt personu apliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti). 

“Akropoles” teritorijā ir pieejams arī Centrālās laboratorijas Covid-19 testēšanas punkts, kas atrodas starp E un F ieejām, un darbojas katru dienu no pl. 09.00 līdz 20.00. Iedzīvotājiem testēšanas punktā iespējams nodot ātros antigēna testus, kuru rezultāts ir pieejams 15 minūšu laikā, ka arī PCR siekalu testus. 

Par iepirkšanās un izklaides centru “Akropole”

“Akropole” ir ne vien modernākais iepirkšanās un izklaides centrs Latvijā, bet arī pirmais, kas, pateicoties augstajiem ilgtspējas un energoefektivitātes standartiem, ieguvis prestižo BREEAM sertifikātu ēkas projektēšanas un arī būvniecības stadijai. Tāpat “Akropole” atzīta par 1. vietas ieguvēju nominācijā “Jauna sabiedriska būve” konkursā “Latvijas Būvniecības Gada balva 2019” un novērtēta kā labākais BIM projekts skatē “Gada labākā būve Latvijā”. Turklāt “Akropolē” atrodas lielākais B+ klases Biznesa centrs Latvijā, kas savienots ar iepirkšanās centru.

Zaļā Josta - Reklāma