“Bolt Market” pievienojas cīņai pret pārtikas izšķērdēšanu 

2022. gada 5. novembris – “Bolt Market” pārtikas preču piegādes serviss piedāvā jaunu kategoriju “Ietaupi un saudzē vidi!”, kuras mērķis ir cīnīties pret pārtikas izšķērdēšanu. Papildus tagad iespējams pasūtīt arī pārsteigumu maisiņu, kurā, par vairāk nekā 30 % zemāku cenu, pieejami produkti, kam tuvojas to derīguma termiņa beigas.

“Pārtikas atkritumi ir nozīmīga sociāla un vides problēma visā pasaulē. Saskaņā ar Apvienoto Nāciju Organizācijas Vides programmas datiem ik gadu 931 miljons tonnu pārtikas nonāk atkritumos. Mēs vēlamies palīdzēt risināt šo problēmu, mudinot “Bolt Market” klientus iegādāties un patērēt arī produktus, kuriem tuvojas derīguma termiņa beigas, tādā veidā veicinot ilgtspējīgu paradumu veidošanos. Tagad klienti mūsu veikalos var atrast preces, kurām pie nosaukuma attēlota zaļa sirsniņa , tā liecina, ka konkrētajam produktam tuvojas derīguma termiņa beigas un piemērota īpaša cena. Turklāt, ikvienam ir iespēja pieiet radoši savas nākamās maltītes izvēlei, pasūtot pārsteiguma maisiņu. Katra maisiņa saturs šajā kategorijā ir pārsteigums un pasūtījuma brīdī nav zināms,” saka Jānis Rimicāns, “Bolt Market” vadītājs Latvijā.

“Ietaupi un saudzē vidi!” kategorijā ietilpst produkti, kuru derīguma termiņš var būt līdz divām dienām. Savukārt, pārsteiguma maisiņi pieejami periodiski, kādā no četrām kategorijām: uzkodas; saldumi; bezalkoholiskie dzērieni un alus. Pārsteiguma maisiņa cena ir 5.99 eiro, bet vērtība vairāk nekā 30 % lielāka. Pārsteiguma maisiņos tiek komplektēti produkti, kuriem tuvojas derīguma termiņa beigas, taču atlikušais derīguma termiņš ir no divām nedēļām līdz pat diviem mēnešiem. 

“Bolt Market” ir vadošās Eiropas mobilitātes platformas “Bolt” biznesa virziens. Pārtikas preces klienti var pasūtīt tiešsaistē ar “Bolt Food” lietotnes starpniecību, savukārt preču pasūtījumi tiek komplektēti noliktavās un piegādes centros, lai nodrošinātu ātru un ērtu produktu piegādi, pat 15 minūšu laikā. Pašlaik “Bolt Market” Latvijā pieejams ne vien Rīgas, bet arī Jelgavas iedzīvotājiem.

Zaļā Josta - Reklāma