Blogeri uztaisīja vislielākos olivjē salātus Latvijā

Pagājušajā nedēļā Daugavpilī pašmāju blogeri ir uztaisījuši iespējams vislielākos salātus Latvijā, informē portāls balticevents.info. 

Par galvenajiem projekta pavāriem kļuva Rīgas blogeri Andrejs Černuckijs (@andrejko.epta) un Vadims Guivans (@guivan16), ka arī dziedātājs un populārās dziesmas “Karantin” («Карантин») autors Aleksejs Blaževičs (@usygde)

.

Blogeriem vajadzēja vairāk nekā diennakti, lai pabeigtu visu. Lai sagatavotu salātus, pavāri izmantoja 70 kilogramus doktor desas, 25 kilogramus zaļo zirnīšu, 115 kilogramus kartupeļu, 30 kilogramus marinēto gurķīšu, 15 kilogramu majonēzes, 150 olu un 30 kilogramu burkānu. Beigu beigās salātu svars sasniedza 305 kilogramus.

Salātus nolēma ievietot koka kublā, kur parasti notiek pirts procedūras. Par visa procesa finālu kļuva blogeru peldēšana kublā ar olivjē salātiem. Ēdiena idejas autors ir “Fam3House” Rīgas tiktok mājas līdzdibinātājs Romans Nozdrins.

— Ārā ir ļoti auksti, visi ceļi pilni ar sniegu un cilvēki atkal gaida jaunus ierobežojumus. Mēs izdomājam atgādināt visiem par gaidāmiem svētkiem un uzstādīt vislielāko olivjē salātu rekordu Latvijā – stāsta Romans.

Zaļā Josta - Reklāma