Birštonas kūrorts karantīnas laikā piedāvā apvienot attālināto darbu un atpūtu

Pēc karantīnas izsludināšanas Lietuvā, Birštonas kūrortā pakalpojumus sniedz 38 izmitināšanas iestādes un 9 ēdināšanas iestādes, kas gatavo ēdienu un piedāvā to piegādāt uz mājām. Pateicoties sniegtajiem labsajūtas pakalpojumiem un lieliskajai pilsētas infrastruktūrai, viesi, kuri ierodas kūrortā, var nodarbināt sevi visu karantīnas laiku. Birštonas ir lieliska vieta attālinātajam darbam: ierodoties uz ilgāku laika posmu, iepējams apvienot darbu un veselības veicināšanas aktivitātes.

“Karantīnas laikā pilsēta būs atvērta viesiem, kuri vēlas iepazīt kūrortu, atgūties, elpot svaigu gaisu, sportot un izmēģināt jaunus tūrisma maršrutus. Birštonas priekšrocība ir tā, ka labsajūtas un veselības veicināšanas procesi sākas tikai pēc iziešanas no dzīvesvietas, tāpēc, ievērojot drošības prasības, ir iespējams lieliski apvienot imunitātes stiprināšanu ar attālināto darbu,” norāda Birštonas Tūrisma informācijas centra vadītāja Rūta Kapačinskaitė.

Kūrorta apmeklētāji var baudīt mājīgu villu, brīvdienu māju, dzīvokļu un viesnīcu pakalpojumus. Šajā periodā Birštonas strādā 38 izmitināšanas iestādes, tostarp 4 lielās iestādes: medicīnas spa “Eglės sanatorija”, sanatorija “Tulpės”, sanatorija “Versmė” un spa centrs “Vytautas Mineral SPA”, kas sniedz medicīniskos pakalpojumus.

Birštonas kūrortā joprojām darbojas 9 ēdināšanas iestādes (“AsMeniška krautuvėlė”, “Audenis”, “Bir. Bur. Bar”, “Burbulas”, “Sultono užkandinė”, “Sušinė”, “Šakočių kepykla”, “Dzūkiškos bandos”, “4 Sezonai”), kas aicina pasūtīt ēdienu un saņemt to uz vietas līdzņemšanai, tāpat šīs ēdināšanas iestādes piedāvā ēdienu piegādāt uz mājām.

Visa kūrorta infrastruktūra ir lieliski piemērota kvalitatīva laika pavadīšanai dabā. Birštonas pašvaldība ir plaši pazīstama ar labi aprīkotām, ikvienam pieejamām bezmaksas apskates vietām, kas atrodas nelielā attālumā viena no otras: Birštonas skatu tornis, minerālūdens iztvaikošanas tornis “Druskupis”, Nemunas piestātne, Žvėrinčius mežs, pilsētas centrālais parks, Vītauta parks, pilskalns un citas vietas. Informācija par to, ko darīt Birštonā, atrodama šeit.

Aktīvās atpūtas entuziasti tiek aicināti lejupielādēt mobilo lietotni “Visit Birštonas” (https://bit.ly/2z3Gz4w vai https://apple.co/3le9nL1), kurā iespējams atrast interesantākos kūrorta maršrutus, apskates vietas, interaktīvus izglītojošus materiālus un citu būtisku informāciju. Pasākuma organizatori “Čiulba-ulba” un “Train Brain” nodrošina bezkontakta ekskursijas kūrortā, kuras var izmēģināt arī karantīnas laikā.

Birštonas ir starptautisko veselības aprūpes pakalpojumu kūrortpilsēta Lietuvā, kas slavena ar savu unikālo dabu, Nemunas līkumiem, minerālūdeni un karaliskās ģimenes saknēm. Kūrorts apdāvināts ar dabas bagātību: plūstošiem minerālūdens avotiem, ārstnieciskajām dūņām, tīru gaisu un veselībai draudzīgu klimatu. Kūrorts lepojas ar Eiropā atzītu un vērtējamo minerālūdeni, kas satur daudz broma. 

Zaļā Josta - Reklāma