Bauskas novadā norisināsies Auto – Foto orientēšanās pasākums

Bauskas novadā norisināsies Auto – Foto orientēšanās pasākums, kurā visi iegūtie līdzekļi tiks izlietoti palīdzībai grūtībās nonākušajiem cilvēkiem labdarības maratona “Roku Rokā” ietvaros

Svētdien, 29. augustā, plkst. 10.00 biedrība “Laiks Jauniešiem” sadarbībā ar Īslīces pagasta pārvaldi aicina dalībniekus no visas Latvijas teritorijas piedalīties “Auto – Foto orientēšanās pasākumā, iepazīstot jauno apvienoto Bauskas novadu”.

Pasākuma laikā Jums būs jāatrod un jānofotogrāfējas pie kartēm atzīmētiem kontrolpunktiem – interesantām un neparastām vietām jaunajā apvienotajā Bauskas novadā, kā arī tajos jāveic dažādi jautri un atraktīvi papilduzdevumi. Katru komandu aicinām pieteikt līdz pieciem dalībniekiem. Plānojam, ka pasākums ilgs aptuveni 4 – 5 stundas, kā arī mērojamā distance lēšama ap 150 km.


Auto-Foto orientēšanās sākuma un noslēguma punkts ir noteikts Īslīces Kultūras nams (Bauskas novads, Īslīces pagasts, Rītausmas). Reģistrācija pasākumam jau ir sākusies un to aicinām veikt elektroniski līdz 27. augustam plkst. 20.00 biedrības mājaslapā www.laiksjauniesiem.lv– sadaļā “Auto – Foto orientēšanās”. Pēc Jūsu aizpildītas pieteikuma anketas ar Jums sazināsies pasākuma vadītājs.


Sekmīgai Auto-Foto orientēšanas norisei Jūsu komandai būs nepieciešams uzlādēts viedtālrunis/planšetdators vai fotoaparāts. Dalības maksa pasākumam ir noteikta ziedojuma veidā labdarības maratonam “Roku Rokā”, kurā jaunatnes organizācija “Laiks Jauniešiem” sniedz palīdzību ar pārtikas un nepārtikas paciņām grūtībās nonākušiem līdzcilvēkiem.

Aicinām pasākuma dalībniekus būt atraktīviem un padomāt par automašīnas un sevis dekorēšanu, jo krāšnākajām un interesantākajām komandām ir paredzēti papildus punkti un īpašas balvas no pasākuma sadarbības partneriem.

Informējam, ka katrs komandas dalībnieks pilnībā atbild par savu rīcību pasākuma laikā, tās izraisītajām sekām un nodarītajiem zaudējumiem sev un trešajām personām.

Vairāk informācijas un jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar biedrības “Laiks Jauniešiem” vadītāju – Gintu Jankovski (+371 28 646 934) vai ([email protected]).

Zaļā Josta - Reklāma