Attālināti notiks Rīgas brīvprātīgo godināšana “Gada brīvprātīgais 2020”

Atzīmējot Starptautisko brīvprātīgo dienu 5. decembrī, jau tradicionāli tiks godināti pieteiktie Rīgas brīvprātīgie, kuri pēdējā gada laikā ir bijuši aktīvi brīvprātīgā darba veicēji, kā arī organizācijas, kas veicina un atbalsta brīvprātīgo darbu.

Šogad sumināšana notiks attālināti nevis klātienē, taču pasākums būs ne mazāk pacilājošs. Godināšanas pasākumu varēs vērot 5. decembrī plkst. 17.00 kanālā “Rīga TV24”. Pasākumā teiks paldies ikvienam brīvprātīgajam, kurš dara šo sirds darbu, bet vārdā nosauks tos cilvēkus un organizācijas, kas ir pieteiktas godināšanai “Gada brīvprātīgais 2020” Rīgas pilsētas pašvaldībā.

Godināšanu vadīs pazīstamais TV raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš,  pateicības vārdus teiks Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis, video stāstos varēs tuvāk iepazīties ar pieteiktajām organizācijām, bet par muzikālo noformējumu parūpēsies Lauris Reiniks ar savu jaunāko dziesmu.

Pieteiktie brīvprātīgie un organizācijas saņems pateicības rakstus no Rīgas domes priekšsēdētāja un simbolisku sveicienu no organizētājiem.

Godināšanai šogad tika pieteikti 83 brīvprātīgie un 11 organizācijas no Rīgas pilsētas pašvaldības. Brīvprātīgie gan iesaistījušies nevalstisko organizāciju, pašvaldību un valsts iestāžu organizētā un piedāvātā brīvprātīgo darbā, gan arī paši individuāli meklējuši un raduši iespējas īstenot savas idejas dažādās jomās – gan sociālajā jomā, gan sportā, gan kultūrā. Brīvprātīgie ir arī dažāda vecuma – no 15 līdz pat 96 gadiem! 

Rīgas brīvprātīgā darba veicēju un organizētāju godināšanu “Gada brīvprātīgais 2020” rīko Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar Rīgas domes Labklājības departamentu.

Zaļā Josta - Reklāma