Atklāta pirmā TikTok māja Latvijā

Latvijā ir atklāta pirmā TikTok māja “Fam3 House”, informē portāls balticevents.info. Tā ir pirmā un pagaidam vienīga māja Baltijā. TikTok māja – ir speciāla vieta, kur dzīvo mākslas cilvēki, kas visu laiku ir aizņemti ar TikTok jaunā satura izveidi. Diennaktīs projekta dalībnieki nepārtraukti filmē un montē videomateriālu, kuru vēlāk jau redz daudzi TikTok sociāla tīkla lietotāji gan Latvijā, gan arī ārpus tas.

Uz doto brīdi mājā dzīvo 6 blogeri un visi čakli strādā pie jauna satura filmēšanas priekš mājas profila (@fam3_house) un arī priekš saviem personīgiem profiliem. Šodien “Fam3 House” dalībnieki ir vietējais prankers Andrejs (@andrejko_epta), ielu intervētājs Toms (@tommyboay), dejotāji Ksenija (@ksyusha.wavy) un Goša (@goshawty371), ka arī harizmātiskās blogeres Eļa (@elyaasee) un Kate (@kateanalyy).

Visu mājas dalībnieku auditorija uz doto brīdi sasniedz 300 tukstoši sekotāju. TikTok tiklā komanda pārspēja viena video 9 miljonu skatījumu atzīmi. Blogeru profilos ir vairāk nekā 20 videomateriālu, kas sasniedza miljonu skatījumu.

— Mēs regulāri čakli strādājam pie jauna materiāla izveides. Viss notiek ļoti draudzīgā atmosfērā. Daudzi dalībnieki jau bija pazīstami, bet ir tie, kas nesen iepazinās un jau ir kļuvuši par draugiem, jo priekš tā mājā ir izveidoti visi apstākļi. Mēs eksistējam tikai pāris nedēļas, bet jau projektam ir savi fani, kuri regulāri mums raksta, sutā dāvanas un filmē video blakus mūsu teritorijai. Šodien strauji notiek sarunas par sadarbību ar vietēja šovbiznesa un sporta pārstāvjiem, kā ari ar blogeriem no ārzemēm. Un protams TikTok māja ir jauno talantu aktīvā meklēšanā – teica viens no “Fam3 House” dibinātājiem Romans Nozdrins.

Aprīļa vidū mājas instagramā tika publicēta zīņa par jauno blogeru meklēšanu. No šī momenta vairāki TikTok lietotāji ir sākuši filmēt saturu ar “@fam3_house” atzīmi un radīt saturu, kas varētu būt noderīga TikTok mājai. Jau drīz komanda paziņos tos laimīgos, kas pievienosies komandai.

Zaļā Josta - Reklāma