Atgriežas skatītāju iemīļotais šovs “Dejo ar zvaigzni”: bukmeikeri izceļ potenciālos favorītus

Jau šajā svētdienā televīzijas kanālā “TV3” pēc vairāku gadu pauzes atgriezīsies skatītāju iemīļotais šovs “Dejo ar zvaigzni”, kurā 13 sabiedrībā zināmas personības demonstrēs savas deju prasmes, lai cīnītos par uzvaru. “Betsafe” bukmeikeri priekšlaicīgi prognozē, kuri trīs no 13 dalībniekiem potenciāli varētu iegūt galveno balvu!  

Pirmsākumi raidījumam “Dejo ar Zvaigzni” Latvijas versijai meklējami 2007. gadā. Starp desmit slavenību un profesionālu dejotāju pāriem vislabākie izrādījās Lauris Reiniks un Aleksandra Kurusova, savukārt gadu vēlāk uzvaras laurus plūca spēkavīrs Raivis Vidzis un dejotāja Viola Abrāmova. Aktieris Ainārs Ančevskis kopā ar dejotāju Ievu Kemleri bija labākie “Dejo ar zvaigzni” trešajā sezonā, bet nākamajā pirmo reizi triumfēja sieviete slavenība – mūziķe Liene Greifāne kopā ar sporta deju tiesnesi Viktoru Haritonovu. Tā arī bija pēdējā sezona, kad katru svētdienas vakaru raidījuma skatītājus priecēja deju šovs. 

Pēc ilgāka pārtraukuma skatītāju iemīļotais šovs “Dejo ar zvaigzni” ir atpakaļ ar jauno sezonu, turklāt dalībnieku skaits audzis līdz 13 dalībniekiem. 

Dalībnieku lokā ir TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska un horeogrāfs Viktors Haritonovs, kas truimfējis pēdējā “Dejo ar Zvaigzni” sezonā, reperis, dziesmu autors un mūzikas producents rolands če un dejotāja Vita Laicāne, latviešu motobraucējs Matīss Karro un dejotāja Zane Prokofjeva, ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš un dejotāja Estere Beatrise Klapere, M. Čehova Rīgas krievu teātra aktieris Maksims Busels un viņa pāriniece Jelizaveta Manija, šķēpmetēja Madara Palameika un dejotājs Leonards Petkevičs.

Psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode un dejotājs Marts Smolko arī ņēmuši dalību šovā, tāpat mākslinieks-vizionārs Kašers un dejotāja Paula Kukute, grupas “Citi zēni” solists Jānis Pētersons un dejotāja Olena Čerekova, “Leļļu teātra” aktrise un seriāla “Nemīlētie varone” Elīna Bojarkina un dejotājs Marts Puniņš, interjera un sajūtu dizainere Anda Ozoliņa un dejotājs Valters Frickauss, dziedātāja un dziesmu autore Aminata dejotājs Maksims Kravčenko, kā arī RAKUS Anestezioloģijas Klīnikas vadītāja Agnese Ozoliņa un dejotājs Rihards Dūša.

“Prognozējam, ka ar 15% iespējamību priekšā visiem izvirzīsies trīs dalībnieki – Aminata, Rūta Dvinska un Kašers. Savukārt iespējamība, ka vadībā izvirzīsies Madara Palameika, Matīss Karro un Kristīne Balode ir 8%. Pārējo dalībnieku izredzes triumfēt ir novērtētas ar 4.5% iespējamību,” komentē Betsafe pārstāve.

Zaļā Josta - Reklāma