Apstiprina Rīgas domes Konsultatīvās padomes sabiedrības integrācijas jautājumos sastāvu

Trešdien, 2.decembrī, Rīgas domes sēdē deputāti apstiprināja pašvaldības Konsultatīvās padomes sabiedrības integrācijas jautājumos personālsastāvu.

Padomē darbosies Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Iveta Ratinīka, Izglītības, kultūras un sporta komitejas deputāti – Antoņina Ņenaševa, Eiženija Aldermane, Oļegs Burovs, Jakovs Pliners, Ieva Siliņa, Dāvis Stalts un Kārlis Šadurskis, pašvaldības departamentu, kā arī dažādu biedrību un nodibinājumu pārstāvji. Kopumā padomē darbosies 27 personas.

Konsultatīvā padome ir Rīgas domes konsultatīva institūcija, kas izveidota, lai nodrošinātu nevalstiskā sektora līdzdalību pilsētas pašvaldības sabiedrības integrācijas politikas plānošanā, īstenošanā un novērtēšanā.

Galvenās Konsultatīvās padomes funkcijas ir nodrošināt nevalstiskā sektora līdzdalību sabiedrības integrācijas politikas īstenošanā, veicināt sabiedrības interesēm un vajadzībām atbilstošas politikas plānošanas dokumentu izstrādi un nodrošināt uz sadarbību balstītu, koordinētu un sistemātisku sabiedrības integrācijas politikas īstenošanu.

Zaļā Josta - Reklāma