“Veselības centru apvienība” tuvākajās nedēļās turpinās pret Covid-19 vakcinēt bērnus – pieraksts atvērts arī svētku brīvdienās

“Veselības centru apvienība” (VCA) pret Covid-19vakcinēto jaunākā vecuma bērnu skaits līdz šim bijisPļavnieku un Purvciema apkaimēsRīgā, kurpieejamas divas lielas VCA poliklīnikas. Latvijā kopumā līdz 2021. gada 22. decembrim VCA pret šo vīrusu vakcinēti 147 bērni, no kuriem 60% ir vecumā no 9-11 gadiem.

Pirms gadu mijas un Jaunā gada pirmajā nedēļā VCA poliklīnikās vakcinācijai pret Covid-19 pierakstīti gandrīz 300 bērni vecumā no 5-11 gadiem.

Jaunāko bērnu vakcinācija turpinās pēc iepriekšēja pieraksta, un tie ir atvērti arī svētku brīvdienās līdz Jaunajam gadam – brīvas vietas pieejamas visās VCA medicīnas iestādēs Rīgas apkaimēs: Centrā, Juglā, Imantā, Sarkandaugavā, Purvciemā, Pļavniekos, kā arī Jūrmalā un Liepājā.

Ar visiem VCA vakcinācijas punktiem var iepazīties www.epoliklinika.lv īpaši izveidotā sadaļā “Pieraksts uz vakcināciju pret Covid-19 bērniem vecumā no 5 -11 gadiem”  un izvēlēties vakcinācijai ērtāko vietu un laiku. Pierakstīt jaunākos bērnus var arī pa tālruni 67799977.

Vakcinācijai tiek izmantotas “Pfizer”/“BioNTech” vakcīnas bērniem, otro tās devu tiek rekomendēts saņemt pēc trīs mēnešiem. Papildu drošībai bērnu līdz 11 gadiem vakcinācija VCA medicīnas centros tiek īpaši nodalīta no citu vakcinējamo personu plūsmas.

VCA kopš vakcinācijas aizsākuma ir viena no vakcinācijas līderēm Latvijā, nodrošinot procesu masu vakcinācijas punktos, VCA poliklīnikās un izbraukumos uz dažādiem valsts reģioniem. 

„Veselības centru apvienība” ir viens no lielākajiem privātās veselības aprūpes uzņēmumiem Latvijā ar filiālēm Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī, Talsos, Madonā un Saldū. Vairāk nekā 1500 VCA darbinieki nodrošina pakalpojumus 120 specialitātēs un pakalpojumu virzienos. 

Uzņēmuma darbība novērtēta, valdes priekšsēdētājai Stellai Lapiņai ir piešķirot LR Ministru kabineta balvu par ieguldījumu veselības aprūpes nozares attīstībā.

Zaļā Josta - Reklāma