Rīgā uzstāsies kanādiešu producents Apashe

16. novembrī uz “First Mir” naktskluba skatuves uzstāsiespopulārs kanādiešu mākslinieks un muzikālais producentsApashe, informē portāls balticevents.info.

Apashe (Džons de Buks) — elektroniskās mūzikas producentsno Briseles, kurš šobrīd dzīvo un darbojas Monreālā. 2011. gadājauna producenta “EP Requiem” savāca vairāk nekā 80 miljonuklausījumu “Spotify”, bet viņa albums “Renaissance”, kuru mākslinieks ir ierakstījis kopā ar orķestri no 69 cilvēkiem, bijapirmās vietās visās straumēšanas platformās.

Par Apashe daiļradi pasaule uzzināja pēc trim viņa skaņdarbiem:“No Twerk”, “Battle Royale” un “Majesty”. Mākslinieksvairākkārt teicis, ka viņam patīk strādāt žanru simbiozē un veidot tādas melodijas, kurus var klausīties gan plejerī, gannaktsklubos.  

Džons vairākus gadus uzstājās ar koncerttūrēm Eiropā, Austrālijā, Āzijā un Ziemeļamerikā, ka arī piedalijās tādosmuzikālos festivālos, ka “Electric Forest”, “Tomorrowland”, “Igloofest”, “ADE”, “Alfa Future People”, “Nocturnal Wonderland” un citos starptautiskos festivālos.

Mākslinieks ar saviem skaņdarbiem ir strādājis ar “Marvel”, “Netflix”, “NBA”, “Apple”, “Adidas”, “UFC” kompānijām, ka arī ar vairākām Holivuda filmām (“Fast and furious hobbs andshaw”, “Kingsman 2”, “John Wick 2”,…). Savas daiļrades virsotnē Apashe ir sasniedzis vairāk nekā 325 miljonu klausījumu Spotify platformā.

Rīgā mūziķis uzstāsies “Renaissance II” pasaules koncerttūres ietvaros. Biļetes uz pasākumu ir pieejamas ticketshop.lv kasē.

Zaļā Josta - Reklāma