18.novembrī sabiedriskais transports Rīgā nebūs bez maksas

Rīgas pašvaldība atgādina, ka 18. novembrī sabiedriskais transports kursēs pēc brīvdienu grafika, tāpat būs izmaiņas autostāvvietu un “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centru darbībā. Saistībā ar Covid-19 izplatību un valstī ieviestajiem ierobežojošajiem pasākumiem šogad 18. novembrī sabiedriskais transports Rīgā nebūs bez maksas kā tas bijis iepriekš.

Sabiedriskais transports

18. novembrī autobusi, trolejbusi, tramvaji un 300. maršruta ekspresbusi kursēs pēc brīvdienu grafika.

Svētku dienā sabiedriskajā transportā darbosies biļetes, kas paredzētas brīvdienām. Pasažieriem, kuri ir iegādājušies biļetes darba dienām, lūdzam ievērot, ka 18. novembrī šīs biļetes nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Klientu apkalpošanas centri

Pirmssvētku dienā, 17. novembrī, klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks būs no plkst. 8:00 līdz plkst. 17:00, pārējie pieci klientu apkalpošanas centri strādās kā ierasts darba dienās – līdz plkst. 19:00.

Trešdien, 18. novembrī, visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Atgādinām, ka „Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centros klienti tiek apkalpoti pēc iepriekšēja pieraksta. Pierakstīties klientu centra apmeklējumam iespējams gan pa informatīvo tālruni 20361862, gan mājas lapā: https://pieteikums.rigassatiksme.lv/TimeSlot/Register. Apmeklējot klientu centru, apmeklētājiem jālieto mutes un deguna aizsegus.

Autostāvvietas

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo „Rīgas satiksme”, 18. novembrī varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama – tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Saziņai ar „Rīgas satiksmi” aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862, vai arī sūtiet e-pastu uz [email protected]. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties izmantojot mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošo sadaļu „Sazinies ar mums”, kurā ikviens elektroniski var iesniegt savu pieteikumu.

Zaļā Josta - Reklāma